WoW patch 7.1 Return to Karazhan nu live

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
WoW patch 7.1 Return to Karazhan nu live

Vandaag keren de helden van Azeroth na 8 jaar terug naar Karazhan, waar met de nieuwe patch een nieuwe uitdaging klaarligt. De toren van tovenaar Medivh zit vol met mysterie, verhalen en uiteraard lekker veel vijanden en dikke bazen. 

Patch 7.1 is de eerste grote content-update voor World of Warcraft: Legion. De grootste toevoeging in deze patch is de nieuwe 5-man dungeon Karazhan, maar er zitten ook nieuwe world quests, raid-content en verschillende class-fixes in 7.1. Karazhan was al eens het toneel van een grootse raid in de eerste uitbreiding van World of Warcraft: The Burning Legion.

Over twee weken komt er ook een nieuwe raid: Trial of Valor, op Normal en Heroic difficulty. Spelers nemen het op tegen drie nieuwe bazen in de Stormheim raid: Odyn, Guarm en Helya moeten worden verslagen. Over vier weken kunnen spelers deze content ook op LFR- en Mythic-niveau spelen.

Wanneer je het niet zo op groepscontent hebt, kun je ook verder met het avontuur in Suramar. Deze campagne wordt voortgezet in 7.1 en er kan onder andere een nieuwe mount verdiend worden met deze quests. Ook zijn er nieuwe algemene world quests waar je mee aan de slag kunt.

Voor een volledig overzicht kun je terecht op de blog van Blizzard of check het video-overzicht hieronder. Onze review van World of Warcraft: Legion lees je hier.