Worse Than Death aangekondigd voor PlayStation 4

Worse Than Death aangekondigd voor PlayStation 4

Sony kondigt regelmatig dingen aan middels diens PlayStation Blog, maar biedt soms ook een podium aan indie-ontwikkelaars en hun games. Dit keer was het de beurt aan de ontwikkelaar Benjamin Rivers Inc. Het bedrijf kondigde de titel Worse Than Death aan.

Hoewel de naam je misschien niet al te bekend in de oren klinkt, heeft de studio al twee titels op diens naam staan. Alone with You en Home zijn van diens hand. Daar komt binnenkort dus de titel Worse Than Death bij. De game betreft een horror thriller met een retromixje. Speler stappen in de voetsporen van Holly. Zij is onderweg naar een schoolreünie in haar oude dorp. Daar is echter van alles aan de hand en het lijkt erop dat het gehele dorp wel wat te verbergen heeft.

Benjamin Rivers Inc. wil met Worse Than Death een emotioneel verhaal neerzetten. Het is dus niet alleen maar angstig zijn, maar de game moet ook daadwerkelijk een goed verhaal gaan bevatten. Hoe de titel er straks uit komt te zien, kun je vast een beetje checken in de onderstaande trailer.

Worse Than Death moet ergens dit jaar nog verschijnen voor de PlayStation 4.