World of Warships krijgt een make-over met patch 0.6.8

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
World of Warships krijgt een make-over met patch 0.6.8

World of Warships wordt geüpdatet met nieuwe effecten, interfaces en features. De update naar versie 0.6.8 is maar liefst 12 GB groot en komt vandaag, 20 juli, uit.

World of Warships gaat vandaag naar versie 0.6.8. Deze update bevat de eerste historische campagne, maar dat is niet het enige wat veranderd. De update is namelijk “slechts” 12 GB groot en brengt een zee aan veranderingen met zich mee.

Ten eerste is er dus de historische campagne, waarbij je deel uitmaakt van de zeeslag rond Duinkerke in 1940. Deze campagne heet Operation Dynamo en het volbrengen van deze missies geeft de spelers extra’s en nieuwe boten uit dit tijdperk.

Hiernaast zijn er ook een aantal technische updates, zo wordt de ambient lighting opgefrist, waardoor licht-, weer- en watereffecten realistischer zijn. Verder zijn er aanpassingen aan de userinterface rondom de communicatie. Er is nu een functionaliteit ingebouwd waardoor de quick commands een menu is, waarmee beter gecommuniceerd kan worden. De bedoeling is dat dit strategisch online spelen makkelijker te realiseren is. In hetzelfde thema is het nu mogelijk om instructie te geven, en te communiceren via de quick commands, via de tactische weergave van de wereldkaart.

Tot slot is het super containersysteem ook geupdate. Na feedback van de community is er besloten om de kans kleiner te maken voor het ontvangen van special upgrades. Verder is het niet meer mogelijk om credits te ontvangen bij het uitpakken van een super container.

Behalve deze grote veranderingen zijn er nog een tal van veranderingen doorgevoerd, in het kader van balancing, die de speel ervaring toch wat soepeler moet maken. Voor de volledige patchnotes kun je hier terecht of check het filmpje van Wargaming hieronder.