World of Warcraft: Classic Mode krijgt releasedatum en een bèta

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
World of Warcraft: Classic Mode krijgt releasedatum en een bèta

Het is inmiddels al een enige tijd geleden sinds de Classic Mode van World of Warcraft aangekondigd werd. Het laatste nieuws wat we van de nieuwe game-mode hoorden, komt uit november 2018. Toen leerden we dat de Classic Mode in de zomer van 2019 mochten verwachten. Nu weten we wanneer we er echt in mogen duiken.

Blizzard heeft bekendgemaakt wanneer de Classic Mode van World of Warcraft speelbaar wordt. Op 27 augustus kunnen we vanaf twaalf uur ’s middags de legendarische quests zoals vanouds beleven. Voordat het zover is, organiseert Blizzard nog een aantal bètafases om te capaciteiten van de servers te testen. Deze stresstesten zijn echter niet voor iedereen toegankelijk. Nadat je je hebt opgegeven, kun je uitgekozen worden om deel te nemen.

Hoe je je precies opgeeft, kun je hier lezen. Mocht je uitgekozen worden om deel te nemen aan de bèta, kun je de volgende data in je agenda zetten. De eerste test is op 22 en 23 mei. De tweede is op 19 en 20 juni en de laatste test vind plaats op 18 en 19 juli.