Wordt Efi Oladele de nieuwe hero van Overwatch?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Wordt Efi Oladele de nieuwe hero van Overwatch?

Nadat eerder deze week directeur Jeff Kaplan al aangaf dat hero 24 van Overwatch niet is wie we verwachten, brengt Blizzard via een interview op de blog van Overwatch de geruchtenmolen op gang. Want wie is deze Efi Oladele?

In de blogpost genaamd ‘An Interview with Inventor Efi Oladele’ lijkt poster Atlas News namens Spotlight on Numbani de 11-jarige Efi een paar vragen te stellen omtrent het behalen van de Adawe Foundation “genius grant”. Veel meer kunnen we er niet uit opmaken, behalve dat Efi gespecialiseerd is in robots en A.I. Voor iedereen die nu wil weten hoe deze Efi Oladele eruitziet, zullen we hieronder een afbeelding plaatsen.

Wordt Efi Oladele de nieuwe hero van Overwatch?

Zelfs in het interview blijft Efi behoorlijk geheimzinnig over haar toekomst. Op de vraag wat haar toekomstplannen zijn, antwoordt ze alleen: “Oh… ik heb een idee… Het is een geheim voor nu.” Laten we hopen dat Efi (of Blizzard) dit geheim snel uit de doeken doet, zodat de speculaties omtrent de nieuwe hero ook weer ten ruste kunnen worden gelegd.

Zodra Blizzard meer informatie vrijgeeft over Efi en haar rol binnen Overwatch, lees je het uiteraard hier op Pixel Vault.