Word binnenkort een Knight of the Frozen Throne in Hearthstone

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Word binnenkort een Knight of the Frozen Throne in Hearthstone

Vanaf 11 augustus kunnen spelers in Hearthstone eindelijk een Knight of the Frozen Throne worden. Vorige maand maakte Blizzard Entertainment al bekend waaruit het nieuwste uitbreidingspakket van Hearthstone bestaat. Om je herinnering even op te frissen, vatten we dit kort nog eventjes samen.

Zoals gewoonlijk voegt dit uitbreidingspakket nieuwe kaarten en effect types aan de game toe. Ook maken de Death Knights, die in de lore van Warcraft al wat roem verzameld hebben, hiermee hun debuut in de game. Als Death Knights hebben de helden van Hearthstone andere krachten en vaardigheden dan hun levende versies.

Daarnaast komen er met Knights of the Frozen Throne weer nieuwe vijanden naar de game. Zij brengen een weer andere vaardigheid met zich mee, namelijk Lifesteal. Hiermee kunnen tegenstanders en spelers levenspunten van elkaar stelen.

Uiteindelijk mogen spelers in Knights of the Frozen Throne deelnemen aan het avontuur dat bestaat uit het beklimmen van de Icecrown Citadel. Na het vervullen van de eerste missie hiervan, krijgen spelers een speciale legendarische heldenkaart van een Death Knight.

De spelers die het uitbreidingspakket pre-purchasen, krijgen onder andere een mooie card back van Frostmourne, wat het legendarische zwaard van de Lich King is. Meer informatie over de uitbreiding is in de video hieronder te vinden.