Wonder Woman vs. Supergirl in Injustice 2-teaser

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Wonder Woman vs. Supergirl in Injustice 2-teaser

Injustice 2 ligt op 16 mei in de winkels voor PlayStation 4 en Xbox One. We hebben echter nog niet veel informatie te horen gekregen over de nieuwe fighting-game van NetherRealm Studios. Uit tweets van de Twitter-accounts van DC en Injustice 2 zelf blijkt dat er op 17 januari meer nieuws over de game gaat komen. Ook geven de tweets wat zicht op wat we misschien kunnen verwachten in de game.

In de eerste tweet, die de Twitter-account van Injustice 2 online zette, zien we Superman die een gesluierd lichaam in zijn armen draagt. Wie deze persoon is en wat er gebeurd is, wordt echter niet duidelijk uit de korte clip. Ook de tekst onder het beeld – “The Lines Are Redrawn.” – roept alleen maar meer vragen op. De enige hint die we krijgen is dat we op 17 januari mogelijk antwoorden op deze vragen krijgen.

Een uur later werd een soortgelijke clip door de account van DC op Twitter gezet:

Hierin zien we Wonder Woman die haar zwaard vanachter haar schild haalt, waarna ze Supergirl aanvalt. De woorden “The Battle Rages On” vergezellen deze beelden. Ook hier wordt er naar 17 januari verwezen. Volgende week zullen we dus meer te horen krijgen over de nieuwe Injustice-game. Momenteel ligt de releasedatum van Injustice 2 op 16 mei voor zowel PlayStation 4 als Xbox One.