Without Memory naar de PS4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Without Memory naar de PS4

Dinosaurum Games heeft vandaag de PS4-exclusive Without Memory aangekondigd. De game wordt gemaakt met de Unreal Engine 4 en de makers melden in hun persbericht dat ze veel inspiratie halen uit het werk van Quantic Dream.

De game zal pas in 2016 het levenslicht zien en wordt omschreven als een ’third-person psychologische thriller’. De mensen van Dinosaurum Games vergelijken hun game met Heavy Rain en steken hun respect voor ontwikkelaar Quantic Dream niet onder stoelen of banken. Zo vergelijken ze de gameplay direct met die van Heavy Rain.

In de game volgen we Anna, die uit het niets wakker wordt in een bos. Ze weet niks meer over zichzelf, behalve haar naam. Alle keuzes die de speler als Anna maakt hebben volgens de makers invloed op het verloop van het verhaal. Anna zal moeten overleven in moeilijke omstandigheden en zal ook voor lastige keuzes komen te staan, waar ze zal moeten leven met de consequenties. Mogelijk zit er ook een vleugje LA Noire in de game verwerkt waar Anna zal moeten bepalen of mensen liegen of niet.

Without Memory zal pas in 2016 exclusief op de PlayStation 4 verschijnen.