Win een zwaard met de Witcher-mod kerstmis-actie

Win een zwaard met de Witcher-mod kerstmis-actie

2015 kan misschien wel het jaar van The Witcher 3: Wild Hunt genoemd worden en om dat jaar feestelijk af te sluiten organiseert CD Projekt Red een kerstmis-actie. De persoon die de beste kerstmis-geïnspireerde Witcher 3-mod kan maken wint een zwaard.

Fans van The Witcher 3: Wild Hunt opgelet: ben je een beetje handig met het maken van mods? Dan is hier jouw kans. CD Projekt Red heeft voor de feestdagen een speciale actie georganiseerd. Wie de beste kerst-outfit of het beste kerst-element weet te maken kan een echt zwaard winnen. Het zwaard in kwestie is gebaseerd op een van de wapens in de game. De actie is wereldwijd geldig, dus ook Nederlandse modders maken een kans. Voordat je begint is het echter wel slim om de Nederlandse wetten door te nemen als het gaat om ietwat scherpe dingen te laten verzenden.

Witcher 3 zwaard

Hier is hoe het werkt: upload jouw creatie op Nexus Mods en geef het een “Witcher Mod Contest” tag. Zorg ervoor dat de mod beschikbaar is onder “file admin” en neem daarna contact op met CD Projekt Red via dit formulier met een link naar jouw mod. De actie loopt tot en met 4 januari, dus mocht je willen participeren heb je nog even de tijd. En wie weet win je niet alleen een zwaard, maar zie je je creatie ook terug in de game.