Win een eiland met Just Cause 3 actie

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Win een eiland met Just Cause 3 actie

Altijd al je eigen eiland willen hebben? Square Enix looft een eiland uit aan de persoon die het meeste punten verdient na het kopen van de Day 1 edition van Just Cause 3.

Uitgevers proberen zichzelf altijd te overtreffen met dingen  die spelers kunnen krijgen of winnen, maar Square Enix overtreft met hun nieuwste actie alles en iedereen. Geheel in de overdreven stijl van Just Cause 3 kunnen spelers een eigen eiland winnen. Wat moet je doen om in aanspraak te komen? De Day 1 Edition exemplaren van Just Cause 3 komen met een speciale code die je in moet voeren op je Square Enix Member account. Daarna heb je 90 dagen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Die verzamel je door dingen te laten exploderen, chaos te veroorzaken of stunts uit te halen. Wie na die 90 dagen het meeste punten heeft, zal zichzelf de nieuwe eigenaar van een eiland (ter waarde van $50.000) kunnen noemen.

Voordat je direct naar de winkel gaat om Just Cause 3 te bestellen moet er ook helaas vermeld worden dat de actie alleen geldig is voor de V.S., Mexico, Chili en Canada. Zelfs al zouden we in Nederland mee mogen doen zou het nog steeds slim zijn om voorzichtig te zijn: tussen de voorwaarden staat namelijk dat Square Enix niet verplicht is een “leefbaar” eiland te geven. Gelukkig kan de winnaar ook nog kiezen voor een geldprijs van $50.000.