Wild West Online schiet in Early Access

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Wild West Online schiet in Early Access

Maak je klaar om een echte cowboy te worden. Wild West Online schiet vanaf vandaag in Early Access en is vanaf 10 mei verkrijgbaar via Steam. Dit nieuws kregen we aan de hand van een gameplay trailer. 

Aan het begin van zijn carrière zorgde deze titel nog voor veel commotie. Fans van Red Dead Redemption dachten dat ze eindelijk wat meer te weten konden komen over het vervolg op die game. Wanneer de officiële aankondiging van deze game er dan eindelijk kwam, kon het toch op veel positieve reacties rekenen.

Als het spel verschijnt zullen spelers van verscheidene nieuwe features kunnen profiteren. Zo zal je samen met je alliantie oorlog kunnen voeren. Aan de hand van willekeurige PvP- en PvE-missies kun je allerhande gebruiksvoorwerpen krijgen. Verder zal je ook meer dingen kunnen doen als je zoekt naar schatten in de mijnen, je akkers bewerkt, jaagt, kookt of alcohol brouwt om dit daarna te verkopen.

Spelers die vanaf vandaag het spel kopen, krijgen bij de release de Steam key en andere bonussen. Hieronder vallen: directe toegang tot de Early Access, tien cosmeticatassen en tien gun skin tassen om je personage en je wapens te kunnen aanpassen. Als laatste zal je hierdoor ook het spel twee dagen eerder kunnen spelen.