Wellicht nieuw Ultra-abonnement voor Netflix

Wellicht nieuw Ultra-abonnement voor Netflix

De Europese afdeling van Netflix is bezig om een nieuw Ultra-abonnement te testen. Dit nieuwe plan gaat duurder worden dan het huidige Premium-abonnement. In oktober vorig jaar verhoogde Netflix al zijn prijzen.

Op de pagina van Netflix is te zien dan het nieuwe Ultra-abonnement 16,99 euro moet gaan kosten en hetzelfde gaat bieden als wat de Premium-gebruikers momenteel krijgen. Het huidige Premium-abonnement kost 13,99 euro. Als de Ultra-versie wordt doorgevoerd, worden de bestaande functionaliteiten van de bestaande abonnementen verminderd.

Momenteel krijgen Premium-gebruikers de mogelijkheid om met vier schermen tegelijkertijd Netflix te kijken. Dit wordt verlaagd naar twee schermen. Met het Standaard-abonnement van 10,99 euro kan met twee mensen tegelijkertijd gekeken worden, waarbij dit wordt verlaagd naar slechts één scherm. Dit alles zonder dat de prijs van de huidige abonnementen gaat veranderen.

Ook heeft het huidige Premium-abonnement beschikking tot 4K-resolutie en HDR. De 4K-optie zou met het verschijnen van Ultra verdwijnen in dit pakket. Het is nog onbekend of en wanneer het Ultra-abonnement wordt geïntroduceerd en welke veranderingen dit teweeg gaat brengen.

Netflix 
 PixelVault