Watch_Dogs krijgt nieuwe singleplayer DLC

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Watch_Dogs krijgt nieuwe singleplayer DLC

Spelers die niet genoeg kunnen krijgen van Watch_Dogs, kunnen eind september weer met de game aan de slag. Uitgever Ubisoft heeft aangekondigd dat de game op 30 september de Bad Blood-DLC zal krijgen. Spelers met een season pass mogen een week eerder met de DLC aan de slag.

In de DLC gaan spelers met aan de slag met Raymond Kenney, beter bekend als T-Bone. Was T-Bone in de originele game nog een vertrouwenspersoon van Aiden Pearce, nu pakt hij zelf de hoofdrol. Enkele maanden na het einde van de game is T-Bone er namelijk op uit om de wonden van Blume nog wat dieper te maken. Als hij te horen krijgt dat een oude vriend in de problemen zit, komt T-Bone te hulp, maar niet zonder gevolgen.

In de DLC zal je als T-Bone tien extra singleplayer missies doen in verschillende locaties in Chicago, waaronder locaties die we nog niet eerder zagen in de game. Ook krijgt de game een nieuwe co-op modus in de DLC. Een prijs voor het pakket is nog niet bekend, maar wel een datum: 23 september voor bezitters van een season pass, 30 september voor de rest. Bekijk hierboven de eerste trailer van de game.