Watch Dogs 2-uitbreiding Human Conditions verschijnt 21 februari

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Watch Dogs 2-uitbreiding Human Conditions verschijnt 21 februari

Op 21 februari verschijnt het tweede grote DLC-pakket voor Watch Dogs 2. In eerste instantie is deze content alleen speelbaar voor gamers met de PlayStation 4-versie van de game. Op 23 maart verschijnt de DLC ook voor de Xbox One en pc.

Dit maakt Ubisoft bekend op haar eigen blog. Hier is te lezen dat de game nieuwe vijanden bevat om tegen te vechten en dat de game drie nieuwe multiplayer-missies heeft. Gelukkig geeft Ubisoft op de blog van PlayStation Europa nog meer toelichting over de tweede grote uitbreiding. Zo is er te lezen dat de game ongeveer vijf uur aan nieuwe content toevoegt. Deze content speelt zich af ergens in het midden van het hoofdverhaal.

Hier voer je de strijd voornamelijk tegen de Russische maffia. Je vecht dan vooral tegen technologie die wordt opgedrongen door deze groepering. Hierbij kom je onder andere Jordi Chin uit het eerste deel weer tegen. Naast deze oude bekende zullen er meer karakters voorbijkomen uit het eerste deel. Tevens zijn er nieuwe vijanden in de game. Zo zijn er ‘jammers’ die je signalen verstoren en hierdoor het hacken moeilijker maken.

Zoals gezegd zijn er ook nieuwe multiplayer-missies. Het bijzondere hieraan is dat deze ook te spelen zijn wanneer je de DLC niet hebt aangeschaft. Tenminste, dit werkt alleen wanneer je uitgenodigd wordt door iemand de de DLC wel in bezit heeft. Mocht jij dus de enige in je vriendengroep zijn die Human Conditions aanschaft, is het mogelijk om je vrienden uit te nodigen voor de nieuwe missies.

Watch Dogs 2 Human Conditions verschijnt op 21 februari voor de PlayStation 4. Op 23 maart mogen Xbox One en pc-bezitters aan de slag met de tweede DLC van de game.