Wasteland 3 haalt crowdfundingdoelstelling binnen drie dagen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Wasteland 3 haalt crowdfundingdoelstelling binnen drie dagen

Afgelopen week werden de eerste gameplaybeelden vrijgegeven nadat ontwikkelaar inXile Entertainment bekendmaakte dat het zich wilde gaan storten op een derde deel in de Wasteland-serie. Drie dagen geleden is de crowdfunding voor de game van start gegaan en inmiddels is de doelstelling van 2,75 miljoen dollar bereikt.

Dit betekent overigens niet dat het geen zin meer heeft om te doneren, want de studio heeft nog een aantal doelen gesteld wanneer er hogere bedragen worden gehaald. Zo zal inXile bij de grens van 2,85 miljoen dollar meer customizationmogelijkheden toevoegen. Bij 3 miljoen dollar komt er een pratende auto die je vergezelt tijdens je avontuur en bij 3,1 miljoen dollar kun je straks de insignes voor je squad zelf vormgeven.

Op dit moment staat de teller nog op 2,8 miljoen dollar. Mocht je willen bijdragen aan Wasteland 3, dan kan dat hier. In Wasteland 3 ga je met een team van rangers op missie naar Colorado nadat er een nucleaire apocalyps heeft plaatsgevonden. Afgelopen september werd de game aangekondigd door ontwikkelaar inXile Entertainment.