Warner Bros. wil J.J. Abrams hebben

Warner Bros. wil J.J. Abrams hebben

J.J. Abrams heeft de laatste jaren zijn sporen meer dan verdiend. Dat is de grote studio’s niet ontgaan. Meerdere studio’s hebben interesse getoond om de regisseur op te kopen. Warner Bros. lijkt hierop de meeste kans te hebben. 

J.J. Abrams die zijn opleiding genoot aan de school van Steven Spielberg wordt met de dag populairder. De regisseur kreeg eerder al de kans om een Mission: Impossible-reeks en twee Star Trek-films af te leveren. Binnenkort komt daar zijn tweede Star Wars-film bij. Naast de grote blockbusters heeft hij tal van kleinere projecten helpen produceren.

Momenteel lijkt het erop dat er nog maar twee filmstudio’s in de race zijn om de regisseur en diens productiebedrijf Bad Robot in te lijven. Eerder waren naast Disney ook Universal en Netflix in gesprek met de regisseur. Momenteel zijn Apple en WarnerMedia in gesprek. Deze laatste heeft waarschijnlijk een half miljard dollar er voor over.

WarnerMedia heeft natuurlijk Warner Bros. onder zich, die onder andere de Harry Potter-films produceerde en DC-Comics onder zijn vleugels heeft. Grote kans dat als J.J. Abrams zich bij Warner Bros. aansluit, dat er een superheldenfilm aan zijn regielijstje wordt toegevoegd.