Warhammer: Vermintide 2 krijgt tweede DLC

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Warhammer: Vermintide 2 krijgt tweede DLC

Warhammer: Vermintide 2 is sinds maart van dit jaar verkrijgbaar. Aangezien een game interessant moet blijven voor zijn gebruikers, komen de makers nu met een tweede uitbreiding: Back to Ubersreik. Hierin voegen de makers drie geremasterde maps van het eerste deel aan de titel toe. Dit kondigden de makers aan via een tweet en een teaser. 

De tweede DLC: Back to Ubersreik, die in december verschijnt, bevat drie nieuwe maps. Deze komen oorspronkelijk uit het eerste deel en werden voor dit deel volledig geremasterd. Om het leuk te houden krijgen we nog niet al te veel informatie rond deze expansie. Zo beginnen de makers met de locatie van de eerste missie, Horn of Magnus, en gaan ze van daaruit verder door de stad heen. Dit alles met geheel nieuwe uitdagingen.

Naast de vernieuwde maps hebben de makers nog een verrassing voor ons in petto. Wat dat zal zijn, ontdekken we op een nog onbekende datum. Om de spanning er wat af te halen en spelers te tonen wat ze kunnen verwachten, verwijzen de makers ons graag door naar Vermintide 1. Daar kunnen we aan de slag met de oude versie van de drie nieuwe maps. Iedereen die aan slag wil met deze uitbreiding, zal dit volgende maand kunnen doen voor 7,99 euro.