Warhammer Vermintide 2 is op komst

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Warhammer Vermintide 2 is op komst

Ruim twee jaar geleden bracht ontwikkelaar Fatshark een co-op survival game uit die plaatsvond in het Warhammer-universum. In Warhammer Vermintide speel je als één van de vijf helden die hordes van Skaven (enorme intelligente ratten) proberen te overleven. De game werd zeer positief ontvangen en nu tracht Fatshark dit succes te overtreffen.

Vandaag is Warhammer Vermintide 2 aangekondigd via een persbericht. De nieuwe game komt uit in het eerste kwartaal van 2018 en pakt de boel net even anders aan dan zijn voorganger. Zo speel je de game nu met een groepje van vier, ook al zijn er in totaal vijf heroes. Daarnaast heb je in de nieuwe game vijftien carrières om uit te kiezen.

In de game speel je met nieuwe wapens tegen nieuwe vijanden die loot droppen volgens het vernieuwde loot-systeem. Fatshark geeft ook aan dat Warhammer Vermintide 2 mod-ondersteuning krijgt en dat er dedicated servers komen, die een soepele multiplayer-ervaring moeten garanderen. Het tweede deel van de trailer laat ons al een stukje van de gameplay zien die we mogen verwachten in 2018. De trailer kun je hieronder bekijken.