Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr uitgesteld naar 5 juni

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr uitgesteld naar 5 juni

De verschijningsdatum van Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is verschoven van 11 mei naar 5 juni. Dit lieten de makers weten aan de hand van een persbericht.

Om spelers een betere spelervaring te geven, nemen de makers meer tijd om het spel af te werken. Hierdoor verschijnt de titel bijna een maand later voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Wie de game alvast wil uitproberen, kan dit via vroegtijdige toegang op Steam.

In Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr krijg je de controle over een Inquistor. Aan de hand van verscheidene missies, tracht je de Caligari Sector te bevrijden van ketters, mutanten en Chaos Daemons. Tijdens een speelsessie kruip je in de huid van één van de drie beschikbare classes: de Assassin, de Crusader en de Psyker. Elke klasse heeft zijn eigen vaardigheden en is volledig aanpasbaar.

De brute gevechten vinden plaats in omgevingen waar alles kapot kan. Verder zullen spelers zich ook achter tal van objecten kunnen verschuilen. Dit om vijandelijke aanvallen te slim af te zijn. De game is zowel lokaal speelbaar met één of twee spelers als via de online-coöp met tot maximaal vier spelers.