Warhammer 40000: Dawn of War III aangekondigd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Warhammer 40000: Dawn of War III aangekondigd

SEGA en Relic Entertainment hebben vandaag middels een trailer Warhammer 40000: Dawn of War III aangekondigd. Na een afwezigheid van zeven jaar is de realtime strategy game terug van weggeweest, al moeten we op een release nog even wachten.

Als we SEGA mogen geloven zal Warhammer 40000: Dawn of War III een game worden die het beste uit de vorige twee delen weet te combineren. Dawn of War III zal namelijk de omvang van Dawn of War kennen met de aanpassingsmogelijkheden van Dawn of War II. Volgens Stephen MacDonald, de executive producer van de game, resulteert dat in een game van epische proporties. Zijn enthousiasme steekt hij in ieder geval niet onder stoelen of banken.

Dit is de Dawn of War waar fans op zaten te wachten. Onze grootste eenheden ooit? Check. Reusachtige orbital lasers? Check. Base-building, epische helden, grootschalige gevechten, het zit er allemaal in. Bereid je voor op de grootste Dawn of War ooit. Voor de Emperor!

Ben je intussen benieuwd geraakt naar Warhammer 40000: Dawn of War III? Bekijk dan gauw de aankondigingstrailer hierboven en laat je vast verwennen door enkele sfeerbeelden. Maar maak jezelf nog niet te lekker, de game zal namelijk pas ergens in 2017 verschijnen voor de pc.