Wargroove opnieuw uitgesteld door Chucklefish

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Wargroove opnieuw uitgesteld door Chucklefish

Wargroove wordt opnieuw uitgesteld en gaat niet meer uitkomen dit jaar. Chucklefish heeft bekendgemaakt dat het meer tijd nodig heeft om de game af te maken en dat het de game nu volgend jaar gaat uitbrengen.

De release van Wargroove is verzet naar 2019. De game moet dan in het eerste kwartaal van volgend jaar uitkomen, dat meldt de ontwikkelaar in een blog. Ze hebben bij Chucklefish meer tijd nodig om de game af te maken en om alle content die ze gepland hebben voor de game af te krijgen:

Initially we were aiming for a late 2018 release, but we have recently decided to move the launch window to Q1 2019 to allow us to provide players with a really robust package when the big day comes!

In de blogpost maakte Chucklefish ook bekend wat er allemaal in de launchversie van de game zit. Zo krijgt de game meer dan veertig multiplayer maps, heeft de campaign ruim dertig missies, zit er een map editor bij de game en zijn er ook nog features die Chucklefish op dit moment nog geheim houdt. Voor een volledig overzicht van alle features kun je terecht op de website van de ontwikkelaar.

Wargroove komt uit op pc, Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier onze preview van Wargroove.