Wargaming lanceert uitbreiding World of Tanks: Mercenaries

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Wargaming lanceert uitbreiding World of Tanks: Mercenaries

Vanaf vandaag kun je de nieuwe World of Tanks: Mercenaries downloaden. De update is bedoelt voor de consoleversie van de game en voegt een compleet nieuwe modus toe. We hebben alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij gezet.

World of Tanks: Mercenaries is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. Mercenaries is een uitbreiding voor World of Tanks, waarin je niet alleen de gebruikelijke PvP kunt spelen, maar ook een uitgebreide PvE campagne zit. In deze campagne volg je een groep tank commanders die met gepanserde voertuigen deelenemen in een Derde Wereldoorlog.

De game speelt zich dus af in een alternatief universum, waarin de Tweede Wereldoorlog snel oversloeg naar een nieuw conflict. Hierdoor zijn er nu dus ook fictieve tanks en naties in de game te vinden. Net als voorheen kun je online tegen elkaar strijden in matches van 15 vs 15, daarnaast kun je de campagne samen met vrienden of alleen doorlopen.

World of Tanks: Mercenaries is gratis voor alle spelers, net als dat de game zelf free-to-play is. Wel kunnen spelers betalen voor snellere progressie, zodat ze eerder bij hogere tier tanks kunnen.