Warframe komt naar Nintendo Switch

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Warframe komt naar Nintendo Switch

Dit weekend is het TennoCon. De conventie opgericht door Digital Extreme die volledig toegewijd is aan Warframe. Dit geeft fans de mogelijkheid om samen te komen, maar het geeft de ontwikkelaars ook een mogelijkheid om speciale aankondigingen te doen.

Tijdens TennoCon dit afgelopen weekend is bekend gemaakt dat Warframe binnenkort naar Nintendo Switch komt. Ook is er een announcement trailer uitgebracht. In de trailer zien we beelden die we al kenden, maar dan in een iets lagere resolutie. Het moge duidelijk zijn dat deze beelden dus van de Switch komen. Verder lijkt het er op dat de Switch-versie dezelfde mogelijkheden krijgt als de versie op de andere consoles. Net als op de andere consoles speel je Warframe op de Switch helemaal gratis. Wanneer de Switch versie uitkomt is echter nog niet bekend.

Naast deze aankondiging zijn er tijdens TennoCon nog een paar andere aankondigingen gedaan. Zo kunnen spelers van Warframe binnenkort een hoverboard verwachten in de game, waardoor ze sneller door de wereld kunnen bewegen op een zwevend skateboard. Het is ook mogelijk om trucjes te doen met dit board. Dit board is echter onderdeel van een grotere expansion. Het grootste onderdeel van deze uitbreiding is echter een nieuwe open wereld op Venus. Dit is te vergelijken met de Plains of Eidolon. De nieuwe uitbreiding moet dit jaar komen, maar wanneer precies is nog niet bekend.