Volition kondigt Agents of Mayhem aan

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Volition kondigt Agents of Mayhem aan

Vlak voor de start van de E3 krijgen we toch nog nieuws van Volition Studios, bekend van de Saints Row-franchise: er komt een nieuwe game aan genaamd Agents of MAYHEM. Het was aan IGN, die het exclusieve recht daarvoor kreeg van de ontwikkelaar, om de game te onthullen.

Het was al een tijdje stil rondom de ontwikkelaar na de release van Saints Row IV. Tot gisteravond dan, toen IGN een bericht op hun site plaatste waarin zij het nieuwe project van Volition aankondigen. Ze bieden naast meer info over Agents of MAYHEM ook bovenstaande trailer die je een eerste blik op de game biedt. De trailer hint ernaar dat je met drie personages speelt, met de namen Fortune, Hardtack en Hollywood, die samen een squad vormen. Gebruikmakend van diens unieke en verschillende skill sets begin je de strijd tegen de tegenstander.

Het is momenteel nog niet duidelijk of er connecties zijn van Agents of MAYHEM met de Saints Row-franchise en wat deze dan zijn, maar de gameplay zal in ieder geval vergelijkbaar zijn. Het gaat een grote open wereld bevatten waarin actie de boventoon speelt, met de beschikking over diverse wapens, gadgets en mogelijkheden. IGN geeft aan dat er de komende maand meer informatie bekendgemaakt zou moeten worden vanuit de ontwikkelaar.