Volgende week kunnen we Halo Wars 2-verrassingen verwachten

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Volgende week kunnen we Halo Wars 2-verrassingen verwachten

Halo Wars 2 komt aan het einde van deze maand uit. Om de release van de game alvast te promoten, is Microsoft van plan om binnenkort een trailer vrij te geven. Dit blijkt uit een tweet van de game-journalist Geoff Keighley. Om dit te bevestigen, reageerde Aaron Greenberg ook via Twitter.

Keighley hintte in onderstaande tweet naar de release van een cinematic trailer van Halo Wars 2, wat de nieuwste real-time strategy-game van Microsoft is. Aangezien Halo een van de grootste namen van Microsoft is, kunnen we verwachten dat er veel aan promotie gedaan gaat worden. Deze eerste trailer is volgens Keighley ‘episch’ en gaat aanstaande maandag online.

De leider op het gebied van marketing voor de Xbox voegde zich hierbij en bevestigde hiermee dit gerucht. Aaron Greenberg reageerde niet veel later op de tweet van Keighley door aan te geven dat we volgende week veel verrassingen kunnen verwachten. Deze tweet is hieronder te lezen. Hierin is ook te zien hoe hij de hashtag ‘Halo Wars 2 Hype Train Boarding Now’ gebruikt.