Volgende vechter in Killing Instinct heet Omen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Volgende vechter in Killing Instinct heet Omen

Omen, Herald of Gargos, zoals het personage voluit heet, is door Microsoft Studios aangekondigd als een bonuspersonage in Season 2 van de vechtgame Killer Instinct. Omen is alweer het vijfde personage wat aan de lijst van vechters van Season 2 is toegevoegd, maar moet echt als een bonus beschouwd worden, aldus Microsoft Studios. Dit personage staat dus los van de acht vechters die je normaal zou krijgen bij aanschaf van Season 2. Omen zal dan ook niet los verkrijgbaar zijn.

Aangezien Omen een bonuspersonage in de franchise zal zijn heeft deze dan ook geen eigen verhaal in de game. Dat heeft Microsoft Studios er niet van weerhouden om toch wat achtergrondinformatie over hem te delen en alvast een geheimzinnig screenshot te delen.

herald_tease

“Bevrijd van het bezitten van Jago, heeft de Herald van Gargos genoeg kracht onttrokken uit zijn gevechten als Shadow Jago om zich in fysieke vorm te manifesteren in de sterfelijke wereld. Hij is corruptie, angst en woede zelf. Hij is de rechterhand van zijn meesters wil. Hij is het teken van de duisternis die volgt. Hij is de verpersoonlijking van duistere energie. Hij is Omen!”

De moveslist van Omen zal wat overeenkomsten hebben met die van Jago, maar zal ook enkele compleet nieuwe moves bevatten. De special attacks zullen of geheel nieuw zijn, of gebaseerd zijn op specials die alleen de Boss-versie van Shadow Jago benutte. Meer details zullen volgende week door Microsoft Studios bekend worden gemaakt.