Viertal foto’s Assassin’s Creed-film gelekt

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Viertal foto’s Assassin’s Creed-film gelekt

Een Franse film-website, Skript.fr, plaatste via Facebook een viertal amateur-foto’s genomen op de set van de Assassin’s Creed-film. Op de foto’s zien we de ster van de film, Michael Fassbender, volledig aangekleed als Assassin uit de populaire game-franchise.

De game-franchise Assassin’s Creed van Ubisoft is razend populair en met de mooie verhalen en op waarheid gebaseerde elementen was het bijna vanzelfsprekend dat er een film zou volgen. Hoewel er rondom het plot nog maar weinig bekend is, is het al wel duidelijk dat de film zich in 15de eeuws Spanje afspeelt. De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Michael Fassbender, die twee rollen speelt, Callum Lynch en diens voorouder, een assassin uit de 15de eeuw genaamd Aguilar.

Fans van de franchise kunnen haast niet wachten tot er nieuwe informatie of beelden bekend worden gemaakt, maar dit bleef vrijwel uit. Dankzij de Franse, in films gespecialiseerde, website skript.fr zijn er een viertal nieuwe foto’s op internet verschenen. Onduidelijk is wie de foto’s heeft gemaakt, en helaas zijn ze vrij amateuristisch maar dankzij deze onbekende kunnen we Fassbender in assassin-pak zien en kunnen we ook een klein deel van de Assassin’s Creed-set bekijken.

De Assassin’s Creed film staat gepland om op 21 december 2016 de bioscopen in te gaan.