Vier Pokémon-dag op 27 februari met verschillende extra’s

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Vier Pokémon-dag op 27 februari met verschillende extra’s

Op 27 februari is het officieel Pokémon-dag. Op deze dag wordt gevierd dat in 1996 de eerste Pokémon-games in Japan werden uitgebracht. Om dit te vieren, zijn er verschillende Pokémon-verrassingen en extra’s beschikbaar.

Om te beginnen is er tussen 26 februari en 6 maart een speciale Pikachu te vinden in Pokémon GO. Wanneer je tussen deze dagen een wilde Pikachu vangt, heeft deze voor de rest van zijn leven bij jou een feesthoedje op.

Verder zijn er speciale Gallery Figures ontworpen waarbij Eevee, Mew, Pikachu en Magikarp hun best bekende aanval demonstreren.

Via de website van Pokémon is er ook de mogelijkheid om diverse Pokémon-films als Pokémon: The First Movie en Pokémon 4Ever te bekijken. Naast de website kunnen de films ook worden bekeken via de Pokémon TV mobiele app. Ook is de film Pokémon The Movie: Volcanion and the Mechanical Marvel beschikbaar via de iTunes Store, Google Play Store en Amazon Video.

Tot slot wordt er een speciale New 3DS XL-bundel gelanceerd met Pikachu als thema. Momenteel is deze limited edition 3DS XL nog niet te verkrijgen in Nederland. Of deze in de toekomst wel in de schappen ligt, is nog niet bekend.