Vermoedelijke releasedatum Need for Speed gelekt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Vermoedelijke releasedatum Need for Speed gelekt

Nadat recentelijk de ‘reboot’ van de populaire arcaderacer Need for Speed officieel werd aangekondigd door uitgever EA, lijkt het Microsoft te zijn die, bedoeld of onbedoeld, de releasedatum van de game lijkt te lekken.

Gedurende de reveal van de game werd al duidelijk gemaakt dat de game nog dit jaar gaat verschijnen, maar een concrete datum werd toentertijd nog niet gegeven. Nu lijkt het er op dat Microsoft een klein foutje heeft gemaakt op de productpagina van Need for Speed, gezien men daar al een datum postte, zijnde 3 november. Intussen heeft Microsoft dit weer verwijderd, maar een oplettende Reddit-gebruiker zag zijn kans om een screenshot te maken.

nfsdate

Vorige week liet EA al weten dat de nieuwe Need for Speed geen vervolg maar een reboot van de serie moet worden, al doen de inmiddels verschenen afbeeldingen en trailers toch vermoeden dat de reboot pas start bij Need for Speed: Underground. Straatraces en gepimpte wagens leek hetgene te zijn waar de fans met smacht op zaten te wachten en ontwikkelaar Ghost Games gaf daar gretig gehoor aan.

Need for Speed zal zich afspelen in een fictioneel, West Coast-achtig Ventura Bay en zal een nachtelijke open wereld bieden waarin de stedelijke autocultuur hoogtij viert. Het verhaal voert je door meerdere overlappende verhaallijnen waarin het uiteindelijk jouw doel is om als racer eeuwige faam te vergaren.