Vermintide 2 komt in december naar PS4

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Vermintide 2 komt in december naar PS4

Begin van deze week lieten de makers weten dat Warhammer: Vermintide 2 zijn tweede DLC te pakken heeft. Deze kreeg de naam Back to Ubersreik en voegt drie geremasterde maps uit het eerste deel toe. Vandaag komen de makers met een nieuwe gameplaytrailer rond de nieuwe versie voor PS4. Deze verschijnt namelijk op 14 december op deze console en is vanaf vandaag te pre-orderen. 

In de onderstaande trailer tonen de makers de ‘brute’ gevechten die je zowel alleen als in co-op kunt spelen. Hoewel het filmpje maar 49 seconden lang is, krijgen we toch wel een uitgebreide blik op de PS4-versie van de game. Aan het einde van de trailer vertellen de makers ons dat deze op 14 december verschijnt en dat pre-orderen vanaf vandaag mogelijk is.

Iedereen die vandaag de Ultimate Edition van de game vooruitbesteldt, krijgt onmiddellijk toegang tot de gesloten bèta. Deze is vandaag begonnen op de PlayStation 4. Naast de bèta krijgt elke speler die nu een pre-order plaatst drie dagen eerder toegang tot de titel. Verder zullen bezitters ook toegang krijgen tot de Shadows over Bögenhafen- en Back to Ubersreik-uitbreiding. Het is nog niet gedaan, want naast de DLC’s krijgt iedereen ook zes exclusieve Heroic Deeds, skins van Helmgart-heraldiek, twee portretlijsten en een Sigmar-beeld voor het kasteel.

Om deel te kunnen nemen aan de gesloten bèta hebben we 26,45 GB schijfruimte nodig. Iedereen die vervolgens in de gesloten testfase duikt, zal toegang krijgen tot drie kaarten, namelijk Against the Grain, Righteous Stand en Athel Yenlui. Alle eerder gemaakte progressie is niet verloren, want deze wordt bij de release gewoon overgedragen op de nieuwe versie van deze titel.

Hoewel Warhammer: Vermintide 2 pas op 14 december verschijnt voor de PS4, is de game nu al verkrijgbaar voor pc en Xbox One.