Verdien aankomend weekend dubbel zoveel XP in Gears of War 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Verdien aankomend weekend dubbel zoveel XP in Gears of War 4

Gears of War 4-spelers die afgelopen weekend zin hadden om online aan de slag te gaan, beleefden mogelijk vrij weinig plezier aan de shooter. Serverproblemen voorkwamen namelijk dat veel spelers fatsoenlijk konden spelen. Inmiddels heeft ontwikkelaar The Coalition op de situatie gereageerd. Ter compensatie kan er aankomend weekend onder andere dubbel zoveel XP worden verdiend. 

Dit is te lezen op de Facebook-pagina van Gears of War. Behalve de mogelijkheid om meer ervaringspunten te verdienen, wordt ook de beschikbaarheid van de Onyx/Gold Swarm Gear-pakketten verlengd tot en met donderdag. Tenslotte zal ook de Developer Playlist voor Season Pass-bezitters langer beschikbaar blijven.
Het ‘Double XP Weekend’ start op vrijdag en duurt het hele weekend van 20 tot en met 22 januari. Het is beschikbaar voor alle spelers van Gears Of War 4.

Aan de reacties op het bericht te zien, waren veel van de getroffenen ontroostbaar en zijn ze niet te spreken over de verzoeningspoging. The Coalition probeert de voortgang die spelers afgelopen weekend hebben gemaakt, maar die ze door de problemen nog niet hebben kunnen verzilveren, deze week alsnog richting de ‘slachtoffers’ te krijgen. De ontwikkelaar geeft aan daar op dit moment aan te werken.