Vehicle Vendetta aangekondigd voor GTA Online

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Vehicle Vendetta aangekondigd voor GTA Online

Rockstar Games begint het nieuwe jaar goed door nieuwe content voor de online mode van Grand Theft Auto V aan te kondigen. Spelers kunnen rekenen op een nieuwe spelmodus en een nieuwe motor. Ook worden spelers er op gewezen dat ze vandaag, op 2 januari, zullen moeten inloggen om hun gratis Firework Launcher te ontvangen en dat dit voorlopig je laatste kans is om in een besneeuwd Los Santos aan de slag te gaan. 

De nieuwe modus draagt de naam Vehicle Vendetta en is, zoals de naam al doet vermoeden, een op voertuigen gerichte modus waarin teams strijden om verschillende power-ups op de map. Het spelen van Vehicle Vendetta levert je in de periode van 3 tot en met 16 januari bovendien dubbele hoeveelheden dollars en Respect Points op.

Deze extra inkomsten op het gebied van geld en respect gelden niet alleen voor de nieuwe modus, maar zijn ook van toepassing op elk van de 27 door Rockstar ontwikkelde stunt races. De track Racing Alley wordt zelfs aangeduid als Premium Race, wat betekent dat de opbrengsten tijdelijk worden verdrievoudigd. Ook gelden er van 3 tot en met 16 januari diverse in-game kortingen.

De volledige lijst met power-ups en kortingen is op de website van Rockstar Games te vinden.