Veel nieuwe Pokémon in nieuwe Sun en Moon-trailer te zien

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Veel nieuwe Pokémon in nieuwe Sun en Moon-trailer te zien

De afgelopen tijd gonsde het van geruchten over nieuwe Pokémon. Plots verschenen er op het internet allemaal plaatjes van potentiële nieuwe Pokémon die in november hun opwachting zouden gaan maken in Pokémon Sun en Moon. Vandaag werden die geruchten bevestigd middels een nieuwe trailer.

In de trailer zijn een zevental nieuwe monstertjes te bezichtigen en daarnaast zien we een nieuwe vorm van Zygarde. Elk van de nieuwe aanwinsten van de franchise is in de trailer ook in actie te zien. Het nu al grote aantal Pocket Monsters wordt vanaf november aangevuld door onder meer een egel, een vis, een rups en een draak. In de nieuwe video wordt ook vermeld welke types elke Pokémon heeft.

Ook de namen van de Pokémon zijn bekendgemaakt. We maken in de trailer in willekeurige volgorde kennis met Drampa, Togedemaru, Vikavolt, Cutiefly, Bruxish, Charjabug en Tapu Koko. In de trailer wordt ook duidelijk weergegeven dat Vikavolt evolueert vanuit Charjabug. Tijdens de presentatie op de E3 bracht Nintendo ook al details naar buiten over Pokémon Sun en Moon.