Vechten voor je geld in nieuwe GTA Online multiplayer-modus

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Vechten voor je geld in nieuwe GTA Online multiplayer-modus

Rockstar Games is nog steeds druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om gamers bezig te houden in GTA Online. Zo is er nu weer een nieuwe multiplayer-modus, maar ook bestaande elementen krijgen wat extra aandacht. Dit pakket zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de toevoeging van nog een hip voertuig waarmee je je vijanden en vrienden jaloers kunt maken.

Collection Time is de naam van de nieuwe multiplayer-modus. Hier is het de bedoeling dat je in groepen van twee tot vier zoveel mogelijk punten verzamelt. Deze punten nemen natuurlijk de vorm van zakken geld aan. De groep die aan het einde de meeste zakken geld heeft, heeft gewonnen. Spelers kunnen bij deze modus kiezen uit zeven nieuwe maps om zich in uit te leven.

Ook is het tot 30 januari mogelijk om in GTA Online extra geld en reputatiepunten te verdienen. Dit geldt niet alleen voor Collection Time, maar ook voor Special Vehicle Work en de Biker Clubhouse Contracts. Daarnaast krijg je tijdelijk nog 25% korting op de upgrades van Benny, de renovaties in de Executive Garage en de Executive Custom Auto Shop, Biker Business Properties en alle tattoos uit het Import/Export-uitbreidingspakket.

Zolang deze actie geldt, is er ook een race waaraan je je kunt wagen, namelijk op Mount Chiliad. Als je wint, verdien je natuurlijk zakken vol met geld. Dit zonder anderen te moeten vermoorden, zoals in Collection Time. Daarnaast krijg je drie keer het aantal reputatiepunten die je normaal zou hebben gewonnen, of je nu wint of niet.

Als laatste is er natuurlijk weer een nieuw voertuig waarmee je je rijkdom aan anderen kunt laten zien: de Dewbauchee Specter.