Vechten tijdens de feestdagen in EVE Online-update

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Vechten tijdens de feestdagen in EVE Online-update

Operation Permafrost wordt de nieuwe update voor EVE Online. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een missie bij een ijskoude dwergplaneet. Je kunt tijdens het evenement onder andere vechten tegen huurlingen. Er is dus geen tijd voor vrede in de ruimte tijdens de feestdagen.

In de nieuwe update voor EVE Online, Operation Permafrost, kun je als vanouds lekker aan de slag. Een geheimzinnige opdrachtgever vraagt je om huurlingen uit te schakelen of een bedrijf te dwarsbomen. Genoeg activiteiten om de feestdagen door te komen in je ruimteschip.

Naast de extra opdrachten die je aan kunt nemen zorgt de update ook voor visuele verbeteringen. Die zijn vooral te zien als je planeten van dichtbij bekijkt. Het ‘war declaration system’ is ook verbeterd en daarvoor hoef je niet mee te doen aan het evenement. Dit systeem krijgt de komende maanden nog meer verbeteringen. Wat er precies zal veranderen na de update kun je hier lezen.

Inschrijven voor het evenement kan via ‘The Agency’ in het ‘Neocom Menu’. Per voltooide missie kun je punten verdienen die aan diverse dingen uitgegeven kunnen worden, zoals speciale Permafrost-skins, boosters en blauwdrukken voor modules. Tevens krijg je tot 28 december beloningen als je inlogt op de game. De Operation Permafrost-missies zijn tot en met 2 januari te spelen.