Vechten met lightsaber in Fallout 4 mogelijk dankzij mod

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Vechten met lightsaber in Fallout 4 mogelijk dankzij mod

Dat de modding community van Fallout 4 niet stil lijkt te zitten wordt langzamerhand steeds duidelijker. Hoewel de Wasteland van Boston bezaaid ligt met allerlei soorten wapentuig miste het een wapen, namelijk de lightsaber. Daarom leek het een modder genaamd Invalidfate de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

In de korte video hierboven is goed te zien dat de beste modder er nog aardig in geslaagd is om het iconische wapen uit de Star Wars-saga goed tot zijn recht te laten komen. Niet alleen kun je kiezen uit diverse kleuren lightsaber, ook de geluidseffecten die bij een lightsaber horen zitten er allemaal bij.

Het is overigens niet de eerste keer dat we een crossover tussen Fallout 4 en Star Wars zien. Eerder wist een behoorlijk gedreven speler van Fallout 4 een AT-AT na te bouwen met de settlement tools die in de game verschaft worden.

Mocht je nu denken “Fallout 4 en lightsabers, dat is mijn ding!” dan kun je via Nexusmods.com aan de benodigde mod komen, plus de instructies hoe je deze werkend krijgt op je pc.