Vampieren in The Sims 4 vanaf 24 januari

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Vampieren in The Sims 4 vanaf 24 januari

Na de release van een Sims-game komen er altijd de nodige uitbreidingspakketten uit. Soms zijn dit alleen nieuwe kleren of meubels, maar soms worden er ook nieuwe gameplay-elementen toegevoegd. Zo ook bij het nieuwste uitbreidingspakket voor The Sims 4 genaamd de Vampires Game Pack. Hierin kunnen je Sims als vampieren door het leven gaan en mensen de stuipen op het lijf jagen.

Met de meest recente uitbreidingspakket voegt The Sims 4 een duistere kant toe aan de normaal vrij vrolijke game. Vanaf 24 januari is het voor je Sims mogelijk om als vampier met speciale krachten door het leven te gaan. Als vampier is het mogelijk om huisgenoten, buren of willekeurige mensen op straat te veranderen in vampiers. Ook kunnen ze zich van gedaante veranderen en zich zo door de wereld verplaatsen. Deze krachten kun je echter niet eindeloos gebruiken. Om toegang te krijgen tot deze vaardigheden moeten je Sims plasma nuttigen. Deze kun je kopen, laten groeien of uit andere mensen halen.

Zoals algemeen bekend is, komen vampiers niet graag in het zonlicht. Speciaal voor deze Sims heeft ontwikkelaar Electronic Arts een nieuwe wereld toegevoegd in de vorm van Forgotten Hollow. Hier duren de nachten veel langer dan normaal, wat natuurlijk voordelig is voor vampiers. Dit is dan ook de perfecte wereld om een vampier-familie te stichten.

EA richtte zich in de eerdere uitbreidingen vooral op buitenactiviteiten, dineren of griezelige outfits voor je Sims. Vanaf 24 januari is de Vampires Game Pack is ook verkrijgbaar. Gezien de prijzen van de vorige uitbreidingspakketten zal deze waarschijnlijk 39,99 gaan kosten.