Valve mogelijk aanwezig op Gamescom 2014

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Valve mogelijk aanwezig op Gamescom 2014

Valve is de ontwikkelaar achter de Half-Life en Portal series en is daarnaast ook verantwoordelijk voor het Steam platform waarbij PC gamers hun games online kunnen kopen. Het is dan ook niet vreemd dat de games wereld op het puntje van zijn stoel zit nu blijkt dat Valve een bezoek gaat brengen aan de Gamescom in Keulen dit jaar volgens een lijst op de website van de Duitse beurs.

Complottheorie liefhebbers hoeven echter niet opnieuw te hopen op de aankondiging van Half-Life 3. De pagina licht toe dat Valve aanwezig gaat zijn om hardware te tonen. Vermoedelijk gaat het hier om nieuwe versies van Steam Machines hardware en de Steam Controller waarmee Valve hoopt het gemak van hun Steam platform over te brengen naar de console liefhebbers die liever plaatsnemen voor de TV.

Jullie razende reporters van Pixel Vault zullen zelf ook aanwezig zijn op de Gamescom om verslag te doen. Mocht Valve daadwerkelijk hardware tonen dan hoor je het hier… En misschien toch Half-Life 3, we durven nog te hopen!