Valkyria Chronicles Remastered komt ook naar Europa

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Valkyria Chronicles Remastered komt ook naar Europa

Sega heeft vandaag aangekondigd dat de remaster van de PlayStation 3 exclusieve titel Valkyria Chronicles ook in Amerika en Europa zal verschijnen. De game staat gepland voor een release in de lente van dit jaar.

Toen we in november vermeldden dat Sega van plan was om de eerste game in de Valkyria Chronicles-serie een remaster te geven op de PlayStation 4 (plus een heel nieuw deel) was het nog maar afwachten of we de game ook in Europa konden verwachten. Sega heeft vandaag laten weten dat Valkyria Chronicles Remastered, zoals de game volledig heet, ook in het westen uitgebracht zal worden. De game zal zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zijn, al is van de speciale editie alleen bekend dat deze in geringe getale beschikbaar zal zijn in de V.S.

Een prijs voor Europa is niet bekendgemaakt, al zal de game in de V.S. $29,99 gaan kosten. Afgaand van het verleden zal te concluderen zijn dat de game €29,99 zal gaan kosten. Bij de Japanse versie van de game zat een demo van Valkyria: Azure Revolution inbegrepen, wat het vierde deel van de serie is. Of de westerse release die demo ook zal bevatten is niet bekend, noch of de volledige game hier zal verschijnen.