Valkyria Chronicles 4 komt dit jaar nog naar pc

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Valkyria Chronicles 4 komt dit jaar nog naar pc

Na het teleurstellende Valkyria Revolution kondigde uitgever Sega aan terug naar de roots van de serie te gaan met Valkyria Chronicles 4. Dat de game dit najaar voor de consoles verschijnt wisten we al, maar nu kondigt Sega aan dat de game in 2018 ook naar pc komt.

Sega maakt op de E3 bekend dat Valkyria Chronicles 4 haar opwachting maakt op de pc. Wanneer we de JRPG precies op de pc kunnen verwachten, is nog niet bekend, maar het zal in ieder geval nog ergens dit jaar zijn. De game komt dit najaar ook uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Net als de vorige delen is ook Valkyria Chronicles 4 een tactische RPG met turn-based elementen. Ook de setting blijft hetzelfde: de game speelt zich af in een alternatieve versie van Europa ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Daarnaast kondigt Sega op de E3 aan dat ook Yakuza 0 en Yakuza Kiwami naar de pc komen. Yakuza 0 moet al op 1 augustus verschijnen en gaat 18 euro kosten. Voor Yakuza Kiwami is er op dit moment nog geen releasedatum of prijs bekend.