Update: YouTube-app nu beschikbaar voor Nintendo Switch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Update: YouTube-app nu beschikbaar voor Nintendo Switch

De Nintendo Switch stelt ons in staat om overal in huis onze favoriete Nintendo-games te spelen. Om in bed YouTube-filmpjes te bekijken moesten we nog steeds naar onze telefoons grijpen, want een YouTube-app was er nog niet voor de Switch. Volgens geruchten zat er een release van een YouTube-app aan te komen en deze zijn nu bevestigd.

Update: De YouTube app is vanaf vandaag officieel beschikbaar voor de Nintendo Switch. Hiermee kunnen alle Nintendo Switch-eigenaren muziekvideo’s, shows, gaming-livestreams en how-to-video’s bekijken. Daarnaast zijn de officiële functies als aanbevelingen en toegang tot kanaalabonnementen beschikbaar.

Originele bericht: Volgens de geruchten verschijnt te YouTube-app op 8 november voor de Nintendo Switch. Nintendo heeft de komst van een app nog niet officieel aangekondigd. Wel stond er een korte tijd een advertentie voor een dergelijke app op de website van Nintendo.

De advertentie is inmiddels weer verwijderd van de website. In de korte tijd dat het bericht live stond werd deze echter opgemerkt door het forum ResetEra en de Franse website NintendHome. De pagina deelde het bericht vervolgens op haar Twitter-pagina.