Update voor Super Mario Run komt eraan

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Update voor Super Mario Run komt eraan

Misschien was je het alweer vergeten, maar een poos geleden bracht Nintendo een Mario-game uit voor smartphones: Super Mario Run. Om gamers weer te herinneren aan het bestaan hiervan, kunnen we binnenkort een update verwachten. Op 29 september voegt de ontwikkelaar namelijk onder andere een personage, een wereld en een modus aan de game toe.

Via een tweet maakte Nintendo bekend dat er een update voor Super Mario Run aankomt. Hierin mogen spelers aan de slag met Daisy, die de vaardigheid heeft om twee keer te springen. Niet verrassend is het feit dat, om haar te kunnen gebruiken, je haar eerst moet redden.

Dit moet in de nieuwe modus genaamd Remix 10 gebeuren. Hierin moeten spelers levels die al eerder in de game voorkwamen, snel achter elkaar uitspelen. Spelers die dit voor elkaar krijgen, verdienen verschillende nieuwe voorwerpen en de kans om Daisy te redden.

Bovendien komt er met de update een nieuwe wereld naar Super Mario Run, die uit nieuwe levels en vijanden bestaat. Om toegang te krijgen tot deze nieuwe wereld, moeten spelers alle voorgaande werelden succesvol hebben volbracht.

Voor de liefhebbers die de game nog niet gekocht hebben, is er goed nieuws. De game is namelijk tot twee weken na de release van de update voor €5,49 aan te schaffen.