[UPDATE] The Division bèta start op 28 januari

[UPDATE] The Division bèta start op 28 januari

Nadat we eerder wisten te berichten dat de bèta van the Division waarschijnlijk nog deze maand zou starten kunnen we mededelen dat Ubisoft dit inmiddels via Twitter heeft bevestigd. Xbox One bezitters kunnen vanaf 28 januari aan de slag. Mensen met een pc of PlayStation 4 kunnen een dag later starten. De bèta eindigt weer op 31 januari, dus haast is geboden.

[Origineel bericht] Ben je een van de mensen die The Division al tijden in pre-order heeft staan en vraag je je af wanneer je de beloofde bèta eens kan gaan checken? Dan hebben we waarschijnlijk leuk nieuws voor je. We kunnen namelijk met behoorlijke zekerheid zeggen dat de bèta nog deze maand gaat geschieden.

We zeggen bewust ‘met behoorlijke zekerheid’ gezien we dit nieuws niet direct van Ubisoft hebben gekregen, maar via een screenshot van de mobiele Uplay app waarop duidelijk te zien is dat er een beloning is voor “taking part in the Tom Clancy’s The Division Closed BETA in January 2016”.

division_january_beta

Het lijkt er dus op dat het niet lang meer gaat duren voordat je eindelijk zelf eens kan aanschouwen hoe het er aan toe gaat in het post-apocalyptische New York, waar je op iedere hoek van de straat belaagd kan worden door vriend en vijand. Deze keer zijn het niet alleen de mensen met een Xbox One die van een pré kunnen genieten, gezien de closed bèta ook los zal gaan op de pc en PlayStation 4. Of de bèta op alle systemen op dezelfde dag van start zal gaan, is nog onbekend.