Update: Target reageert op gerucht Game of Thrones-game van Bethesda

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Update: Target reageert op gerucht Game of Thrones-game van Bethesda

Afgelopen zondag werd op de website van de Amerikaanse winkelketen Target een pagina ontdekt met de titel: Bethesda: Game of Thrones. De pagina bevatte nog geen verdere informatie, maar deed veel stof opwaaien. Nu heeft Target gereageerd op het rumoer.

Update: Een communicatiemedewerker van Target heeft geageerd op het gerucht dat Bethesda bezig is met een Game of Thrones game. Hij liet comicbook.com weten dat het niet om een echt product gaat en hij verontschuldigt zich voor de verwarring die is ontstaan.

Originele bericht:

De pagina die zondag door een Neogaf-gebruiker op de website van Target is ontdekt, lijkt een place holder te zijn. Er is nog geen verdere informatie over de game op de pagina te vinden. Bovendien heeft Bethesda nog niets laten weten over een op Game of Thrones gebaseerde game. Ook is nog niet duidelijk of Bethesda de game alleen gaat uitgeven of deze ook gaat ontwikkelen. Op dit moment wordt gesuggereerd dat Bethesda snel na de finale van seizoen zeven van de serie met een aankondiging van de game zal komen.

Als de game er inderdaad komt, dan is het niet de eerste game gebaseerd op de serie van George R. R. Martin. Zo verscheen in 2011 de matig ontvangen titel A Game of Thrones: Genesis van Cyanide Studios. Daarnaast is er sinds 2014 ook een Game of Thrones-serie van Telltale Games.