Update Shadow of War haalt microtransacties uit de game

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Update Shadow of War haalt microtransacties uit de game

Monolith Productions had enige tijd geleden al aangekondigd dat de ingame markt uit Shadow of War verwijderd zou worden. Het voegt nu de daad bij het woord. Vanaf vandaag kunnen spelers namelijk een update downloaden waarmee de markt uit het spel wordt verwijderd. Dat is echter niet het enige dat de update te bieden heeft.

Monolith heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Shadow of War. Met de update wordt de ingame markt definitief uit de game gehaald en zijn de fel bekritiseerde microtransacties niet langer mogelijk. Daarnaast heeft Monolith de end-game beter gebalanceerd, zodat het minder lang duurt om alle gevechten te voltooien.

Verder kunnen spelers nu levelen tot level 80 en kunnen vijandige orcs level 85 worden. Daarnaast zijn er enkele nieuwe prestige skills, om de speelstijl te personaliseren. Verder zijn er twee nieuwe skins beschikbaar en kunnen we spelen als Celebrimbor en Dark Eltariel. De update is nu beschikbaar voor alle platformen.

Zij die gemist hebben wat nu precies het probleem was met de loot boxes in Shadow of War, kunnen dit opinie-stuk checken.