Update: Respawn Entertainment onthult roadmap voor Apex Legends

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Update: Respawn Entertainment onthult roadmap voor Apex Legends

Respawn Entertainment heeft door de release van Apex Legends veel aandacht gekregen. Op korte termijn is de game in ieder geval succesvol, maar of het dat succes vast kan houden is nog maar de vraag. Respawn Entertainment heeft zijn plannen voor het aankomende jaar voor de game bekendgemaakt.

Update:Er is een roadmap verschenen voor Apex Legends. Respawn Entertainment heeft hiermee de plannen voor het komende jaar bekendgemaakt. Het eerste seizoen begint in maart, het tweede seizoen begint in juni, het derde begint in september en het vierde in december. Elk seizoen worden er nieuwe wapens, Legends, loot en battlepases geïntroduceerd. Vooralsnog is niet bekend wat de precieze inhoud van de toevoegingen in maart zal zijn.

Wat opvalt is het ontbreken van informatie over een nieuwe map. Het is volstrekt mogelijk dat Respawn Entertainment überhaupt geen plannen heeft voor het ontwikkelen van een tweede map, maar vooralsnog is dit ook niet bevestigd.

Origineel bericht: Momenteel is het in Apex Legends alleen mogelijk om tegen anderen op hetzelfde platform te spelen, maar de studio heeft wel plannen om ook samenspel tussen verschillende platformen mogelijk te maken. Daarbij werd vermeld dat de progressie en aankopen van andere platformen niet worden meegenomen eenmaal de feature er is.

Wanneer de mogelijkheid tot cross-play komt is nog onbekend. Daarnaast is het maar de vraag of ook Sony mee gaat werken aan cross-play. Het zal dus nog even duren vooraleer we meer informatie krijgen, maar van zodra er meer info bekend is laten we het zeker weten.

Apex Legends is sinds gisteren gratis te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One en pc, inmiddels heeft de game al meer dan 1 miljoen spelers. Lees hier alles wat je moet weten over Apex Legends.