[UPDATE] Nieuwe The Witcher 3-DLC op 31 mei beschikbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
[UPDATE] Nieuwe The Witcher 3-DLC op 31 mei beschikbaar

[UPDATE] Gisteravond brachten we het nieuws dat de nieuwste DLC van The Witcher 3 mogelijk gepland stond voor 30 mei. Vandaag werd middels Facebook bekend dat de releasedatum vaststaat voor 31 mei; de geruchten zaten er dus niet ver vanaf. Eveneens werd er een trailer over de DLC beschikbaar gemaakt.

Het lijkt er op dat de laatste uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt, Blood and Wine, op 30 mei beschikbaar zal zijn. Een officiële pagina voor de DLC verscheen op Steam, maar werd later weer verwijderd. Afgelopen weekend was de pagina tijdelijk te vinden op Steam, zo blijkt uit berichten van Twitter-gebruiker Wario64. Al snel bleek dat de pagina echter niet meer beschikbaar was, maar niet voordat deze op een screenshot werd gezet:

Daarnaast wist de Twitter-gebruiker ook nog het ‘Lees meer’-gedeelte van de pagina vast te leggen waaruit veel informatie over de DLC naar boven komt. Spelers zullen meer dan 20 uur in de nieuwe uitbreiding kunnen stoppen op het nieuwe continent Toussaint. Dit gebied zal vergelijkbaar zijn met Novigrad of No Man’s Land uit het hoofdverhaal en voldoende verkenning en mogelijkheden bieden.

Als CD Projekt RED de releasedatum van de uitbreiding bevestigt, lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.