Update: Nieuwe hero Overwatch is Brigitte Lindholm

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Update: Nieuwe hero Overwatch is Brigitte Lindholm

We worden de hele week al in spanning gehouden door Blizzard, maar de kogel is door de kerk. De zevenentwintigste Overwatch Hero wordt: Brigitte Lindholm. 

Update: Eerder vandaag poste Blizzard nog enkele hints naar een nieuwe Overwatch Hero, maar het hoge woord is er uit. De hints wezen inderdaad naar Brigitte Lindholm. De dochter van Tobjörn wordt de volgende hero in Overwatch. Ze behoort tot de support klasse, maar dan wel van het type dat vooraan in de gelederen vecht en armor distribueert.

Brigitte is vanaf nu beschikbaar op de PTR en komt binnenkort naar de live servers.

Originele bericht:Vorige week verschenen er al berichten van Blizzard die mogelijk verwijzen naar een nieuwe Overwatch Hero en nu heeft de ontwikkelaar van Overwatch opnieuw twee foto’s geplaatst op Twitter.

 

Op de afbeelding zijn wapenplannen te zien voor een hamer-wapen, genaamd Slaga V3.0. Als je goed kijkt kun je zien dat er een aantal Zweedse woorden te lezen zijn op de blauwdrukken. Achter wat papierwerk lijkt ook nog een jetpack verstopt te zitten en iets wat op een kleinere versie van Mercy’s Staff lijkt. Als laatste is onder in het scherm een kattenpootje te zien.

De tweede afbeelding toont een blauwdruk voor Reinhardt’s schild en op een ietwat bedekte tekening is een kat in en jetpack te zien. Ook in deze foto wordt er veel met het idee van een kat gespeeld, want ditmaal is er zowel een poot als een staart te zien.

Eerder waren fans ervan overtuigd dat Emre Sarioglu de 27ste Hero zou worden in Overwatch. Dankzij de nieuwe foto’s lijkt het er echter op dat de nieuwe Hero Törbjorn’s dochter is, namelijk de wapenspecialist Brigitte Lindholm.