Update: je kunt Super Mario Run nu op Android spelen

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Update: je kunt Super Mario Run nu op Android spelen

De side-scrolling game van Nintendo waarin spelers als Mario rennen, kwam vorig jaar uit voor iOS. Super Mario Run is een van de eerste pogingen van Nintendo om games voor mobiele telefoons te maken en werd redelijk goed ontvangen door Apple-klanten. Vanaf vandaag kun je Super Mario Run ook op Android-apparaten spelen.

UPDATE: Super Mario Run is nu beschikbaar in de Google Play Store. Net als bij de Apple-versie zijn de eerste levels gratis, daarna moet je €9,99 betalen om de rest van de levels te kunnen spelen.

Vanaf 23 maart kan Super Mario Run namelijk ook op Android-apparaten gedownload worden. De prijzen van de app zijn hetzelfde als die van de iOS-versie. Je kunt het dus deels gratis downloaden of voor €9,99 compleet kopen. Het is alvast mogelijk om je te registreren in de Google Play Store. Zo krijg je meteen een bericht wanneer de download klaarstaat.

Daarnaast krijgt de game op zich ook een gewone update. Nintendo voegt hiermee onder andere nieuwe personages toe. Ook kun je met deze update meerdere levels spelen in de gratis versie dan dat tot nu toe mogelijk was. iOS-gebruikers kunnen vanaf 23 maart dus ook hun versies van Super Mario Run updaten voor deze toevoegingen.