Update: Eerste grote update Battlefield V uitgesteld

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Update: Eerste grote update Battlefield V uitgesteld

De eerste grote update voor Battlefield V genaamd Chapter 1: Overture zou vandaag live gaan. Helaas heeft Dice via Twitter laten weten dat door technische problemen de update uitgesteld is. Meer informatie volgt later vandaag. 

Update: DICE heeft bevestigd dat de uitgestelde DLC vandaag alsnog live gaat. De update zal gedurende het geplande onderhoud van vandaag ter beschikking worden gesteld. Afhankelijk van het platform waarop je speelt, zul je de update op een ander tijdstip ontvangen. Het onderhoud op pc gaat van start om 10 uur, PlayStation 4 om 11 uur en Xbox One om 12 uur. Het onderhoud duurt op elk platform een uur.

Originele bericht: EA beloofde voor de lancering van Battlefield V dat de Premium Pass vervangen zou worden door gratis content. Het eerste deel van deze gratis updates zou vandaag verschijnen, maar dat plan gaat helaas niet door. Slechts enkele uren voor het lanceren van de update laat Dice via Twitter weten dat de update is uitgesteld.

Dice laat weten dat ze de update liever uitstelt, dan nog meer problemen te creëren in de game. Fans hadden hun ongenoegen over de huidige staat van de game namelijk geuit. Men vond de singleplayer incompleet en de multiplayer ongebalanceerd.

Wanneer de update wel live gaat is nog onbekend, maar Dice verzekert ons dat het niet bijzonder lang zal duren. Zodra we meer informatie krijgen, lees je het op Pixel Vault. Onze review van Battlefield 5 lees je hier.